Skip to main content

Kik vagyunk

Az Energy Protein Feed Kft.

Cégünk takarmánykiegészítők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik szarvasmarhák, sertések és baromfifélék részére. Szakembereink évtizedek óta aktív, tevékeny részesei a magyar takarmányiparnak, az ezen idő alatt megszerzett szakmai tapasztalat és kialakított jó emberi kapcsolatok adják vállalatunk bizalmi tőkéjét.

Fő célunk a fenntartható mezőgazdasági termelés és fejlődés támogatása az általunk kifejlesztett technológiákon és termékeken keresztül. Ennek keretében a mezőgazdasági és élelmiszeripari termelés során keletkező – az általunk kifejlesztett technológia alkalmazása nélkül sok esteben hulladékká váló – alapanyagok feldolgozásával olyan értékes termékeket állítunk elő, amelyek felhasználásával jelentősen növelhetjük – az egyébként egyre szűkösebben rendelkezésre álló – természeti erőforrásaink kihasználtságát.

Innovatív technológiáink alkalmazása lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a sokszor kiszámíthatatlan mező- és közgazdasági viszonyok ellenére is stabil, rentábilis termelést folytassanak.

Folyamatosan keressük a kapcsolatot olyan velünk hasonló gondolkodásmódú cégekkel, amelyekkel közösen olyan innovatív termékeket, takarmánykiegészítőket tudunk létrehozni, melyekkel az éppen aktuálisan kialakult gazdasági viszonyok kihívásaira válaszolni tudunk.

Lehet, hogy csak egy már régen elfeledett, de kipróbált és bizonyított takarmánykiegészítőt kell az adott kor elvárásainak megfelelően újraéleszteni. Ezekre szakembereink több évtizedes tapasztalatai adnak lehetőséget.

Cégünk továbbá egy komplex élelmiszer-biztonsági irányítási rendszert alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 22000:2018 szabvány követelményeink. Alkalmazott minőségmenedzsment rendszerünk pedig megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.

EPF Kft.
EPF KFt

Szolgáltatásaink

Termékfejlesztés
——————
Folyamatosan új termékek és technológiák megvalósításán dolgozunk
Gyártás
——————
Gyártástechnológiánk GMP+ biztosított
Forgalmazás
——————
Széleskörű szakmai kapcsolatok, határon innen és túl
Szaktanácsadás
——————
Munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére

Ismerje meg munkatársainkat

Sütő Lajos
ügyvezető igazgató
Ügyvezető-igazgatónk évtizedek óta állati takarmányokkal foglalkozik, az ipar domináns vállalatainál szerzett tapasztalataival annak elismert szakembere. Napi ügyviteli feladatai mellett cégünk telephelyén és a déli országrészben tevékenykedik.
Péter Andrea
kereskedelmi vezető
Kereskedelmi vezetőnk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik állati takarmányok értékesítésében. A piac több domináns vállalatánál eltöltött évek igazolják munkája eredményességét, melyet jelenleg is tovább gyarapít az Energy Protein Feed Kft. keretein belül.
Sztaracsek Ferdinánd
kutatás, fejlesztési vezető
Kutatás-fejlesztési vezetőnk vegyészmérnök végzettséggel rendelkezik, tudásával a szakma kimagasló és elismert tagja. Új termékek kifejlesztésében a fenntartható állattenyésztést tartja a legfontosabbnak, a költséghatékonyság megteremtése mellett.
Varga Viktória
irodavezető
Lelkes, energikus Irodavezető kolléganőnk nemrég csatlakozott csapatunkhoz, rutinjával és megbízhatóságával azonban rögtön csapatunk pótolhatatlan tagja lett.

Login

Lost your password?
pályázat