Kik vagyunk

Az EPF Kft.

Cégünk takarmánykiegészítők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik szarvasmarhák, sertések és baromfifélék részére. Szakembereink évtizedek óta aktív, tevékeny részesei a magyar takarmányiparnak, az ezen idő alatt megszerzett szakmai tapasztalat és kialakított jó emberi kapcsolatok adják vállalatunk bizalmi tőkéjét.

Fő célunk a fenntartható mezőgazdasági termelés és fejlődés támogatása az általunk kifejlesztett technológiákon és termékeken keresztül. Ennek keretében a mezőgazdasági és élelmiszeripari termelés során keletkező – az általunk kifejlesztett technológia alkalmazása nélkül sok esteben hulladékká váló – alapanyagok feldolgozásával olyan értékes termékeket állítunk elő, amelyek felhasználásával jelentősen növelhetjük – az egyébként egyre szűkösebben rendelkezésre álló – természeti erőforrásaink kihasználtságát.

Innovatív technológiáink alkalmazása lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a sokszor kiszámíthatatlan mező- és közgazdasági viszonyok ellenére is stabil, rentábilis termelést folytassanak.

Folyamatosan keressük a kapcsolatot olyan velünk hasonló gondolkodásmódú cégekkel, amelyekkel közösen olyan innovatív termékeket, takarmánykiegészítőket tudunk létrehozni, melyekkel az éppen aktuálisan kialakult gazdasági viszonyok kihívásaira válaszolni tudunk.

Lehet, hogy csak egy már régen elfeledett, de kipróbált és bizonyított takarmánykiegészítőt kell az adott kor elvárásainak megfelelően újraéleszteni. Ezekre szakembereink több évtizedes tapasztalatai adnak lehetőséget.

Cégünk továbbá egy komplex élelmiszer-biztonsági irányítási rendszert alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 22000:2018 szabvány követelményeink. Alkalmazott minőségmenedzsment rendszerünk pedig megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.

Szolgáltatásaink

Termékfejlesztés

Folyamatosan új termékek és technológiák megvalósításán dolgozunk

Gyártás

Gyártástechnológiánk GMP+ biztosított

Forgalmazás

Széleskörű szakmai kapcsolatok, határon innen és túl

Szaktanácsadás

Munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére

Ismerje meg munkatársainkat

Login

Lost your password?