Szarvasmarháknak

Szarvasmarhák számára ajánlott termékeink.

EPF LF Glicerin

EPF LF Glicerin termékünk minimum 80% glicerint tartalmazó folyadéktakarmány alapanyag tejelő tehenek részére.

EPF LF SoyProt

SoyProt termékünk egy folyékony fehérje-kiegészítő tejelő tehenek részére, mely egyebek mellett segít a bendő ammónia szintjének szabályozásában, az étvágy fokozásában és jól integrálható a napi takarmányozásba. Termékünk helyettesíti a szójadara felhasználást, ezzel kínálva egy igazán költséghatékony megoldást.

EPF LF 6/20/40

EPF LF 6/20/40 termékünk egy melaszt és glicerint tartalmazó folyékony takarmánykiegészítő tejelő tehenek részére, mely több úton is serkenti a bendő működését.

EPF LF SILOMAX

SILOMAX termékünk a TMR előkezelésére, a rostok emészthetőségének javítására használatos tejelő tehenek részére. Kísérleteink bizonyítják, hogy a SILOMAX növeli a TMR emészthetőségét és ezáltal a tehenek tejtermelését és a termelt tej zsírtartalmát. Kísérletünkben termékünk használatával 11%-kal növekedett a takarmányhasznosítás és legalább 2 liter tejnövekedésre számíthatunk.

EPF LF NapProt

NapProt termékünk egy folyékony fehérje-kiegészítő tejelő tehenek részére, mely egyebek mellett segít a bendő ammónia szintjének szabályozásában, az étvágy fokozásában és jól integrálható a napi takarmányozásba. Termékünk helyettesíti a napraforgódara felhasználást, ezzel kínálva egy igazán költséghatékony megoldást.

EPF LF 30/25

EPF LF 30/25 termékünk egy folyékony energia- és fehérje-kiegészítő tejelő tehenek részére, mely tápanyagokban gazdag, étvágyfokozó hatású, emellett jól integrálható a napi takarmányozásba.

EPF LF 46

EPF LF 46 termékünk egy folyékony fehérje-kiegészítő elsősorban tejelő tehenek részére. Termékünk egy friss sütőipari élesztő gyártásából származtatott folyékony fehérjeforrás, mely lehetővé teszi a hatékony fehérje-kiegészítést. Hasznos fehérje- és betaintartalma, étvágyfokozó hatása és a karbamid kiváltási lehetősége teszi termékünket tökéletes megoldássá kérődzők fehérjepótlására. Termékünk jelentősen kedvezőbb árú a betain és a szójadara piaci áránál, ezzel kínálva egy igazán költséghatékony megoldást.

EPF LF 48/5,5

EPF LF 48/5,5 termékünk ML-t, melaszt és karbamidot tartalmazó takarmány-kiegészítő kérődzőknek, mely serkenti a bendő működését.

EPF LF 5/40 Melasz

EPF LF 5/40 termékünk 80% melaszt tartalmazó keverék tejelő tehenek részére, mely serkenti a bendőműködést.

 

Login

Lost your password?